Sponsor een bijenkast op een BD-boerderij

Tijdens de Meimaand Bijmaand wil Odin jou meer leren en vertellen over hun bijenvolken. Dat doen ze via workshops op BD-boerderijen en in hun winkels. Ook kun je een raampje sponsoren om zo direct mee te helpen een complete bijenkast te plaatsen op een biodynamische boerderij. Deze heeft Odin al op 15 plekken geplaatst, maar meer is wenselijk. Als klant kun je meehelpen. Sponsor je een raampje voor € 15 dan help je direct mee om een complete bijenkast te plaatsen op een biodynamische boerderij. De raampjes zijn in de Odin winkel en webshop te koop. Met 21 raampjes is een kast compleet. De bijenkast wordt opgehaald door Odin imker Jos Willemse en op een bd-boerderij geplaatst. Jouw naam wordt als sponsor vermeld op een koperen plaatje die op de complete kast wordt geplaatst (maximaal 21 sponsors per kast).

Boerderij bijenworkshop met Odin imker Jos Willemse

Wil je meer weten over bijen, dan neemt Odin imker Jos Willemse je mee in de wereld van de honingbij. Hij vertelt in geuren en kleuren over alles wat met bijen te maken heeft en legt uit waarom meer bijen op de boerderijen wenselijk is. Je ontmoet de Odin bijenvolken, ziet de bijen in en om hun kasten, je vliegt mee naar bloemen, bomen en drinkplaatsen. Je leert waarom insecten graag in een biodynamische wereld leven met een rijke natuur, zonder bestrijdingsmiddelen. Uiteraard kun je met de biodynamische boer in gesprek over je waarnemingen.

De workshops zijn van 11:00-14:00 uur. Neem een lunch mee, dan zorgt de boer voor koffie, thee en wat lekkers. Be(e) there!

Meld je hier aan.

Workshops in de winkel met Odin imker Jos Willemse

Geen tijd voor een boerderij workshop? Ook in een aantal winkels laat imker Jos je kennismaken met de leefwereld van de honingbij. De workshops zijn van 20:00-21:30 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.

  • 21 mei Odin Alkmaar
  • 23 mei Odin Arnhem
  • 28 mei Odin Amsterdam Zeeburg

Meld je voor deze workshops aan in de Odin winkel.